Napközis Focitábor - II. Kerület UFC

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nyári táborok

NAPKÖZIS FOCITÁBOR - 2021


Az elmúlt évek tanulságai alapján, idén nyártól öt vagy több turnus előzetes regisztrációja csak 10.000 Ft/turnus foglaló befizetésével lehetséges. Öt vagy több turnus online regisztrációja után keressék Markóczy Csaba klubigazgatót (06 70 548 8985). Foglaló fizetése nélkül az öt vagy több turnus regisztrációi törlésre kerülnek.


ONLINE Jelentkezés Itt


Jelenleg nem elérhető


A II. Kerület Utánpótlás Futball Club idén nyáron is sok szeretettel várja napközis focitáborának 9 turnusába - előképzettségtől függetlenül - azokat a 2007-2016 között született fiúkat és lányokat, akik szeretnék jó hangulatban, egy jó közösségben, a foci köré épülő programokkal eltölteni a nyári szünidőt!

Helyszín: II. Kerület UFC Sporttelep
(Bp., II., Kolozsvári Tamás u. 11.)

Megközelíthetõ: 6, 29, 65, 86, 111, 160, 165, 260-as buszokkal, vagy 17-es villamossal, vagy HÉV-vel (H5) a Kolosy térig, majd onnan gyalog. A sporttelep egy gyönyörû hegyoldalban, hatalmas zárt területen fekszik mûfüves foci-, tenisz-, és kosárlabda pályákkal.

Részvételi díj: 30.000.-Ft (
Napi díj: 7.500.-Ft/fõ/nap)

Kedvezményes részvételi díj: 27.000.-Ft (Napi díj: 6.750.-Ft) Azonos turnusba beiratkozó testvéreknek, az UFC Sporttelepén edző igazolt játékosainak, és a második befizetett héttõl mindenkinek

Az első ÖT turnusban - a jelentkezők nagy száma miatt - csak egész hétre tudunk gyerekeket fogadni!


Turnusok:
I. június 21-25.
(BETELT) Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20 9182318

II. jún. 28 - júl. 2. (BETELT) Táborvezető: Pethő Gergely 06/30 9974051

III. július 5-9. (BETELT) Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20 9182318
IV. július 12-16. 
Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20 9182318

V. július 19-23. Táborvezető: Pethő Gergely 06/30 9974051

VI. július 26-30. Táborvezető: Roller Dániel 06/70 2388859

VII. augusztus 2-6. Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20 9182318

VIII. augusztus 9-13. Táborvezető: Pethő Gergely 06/30 9974051

IX. augusztus 16-19. (csak 4 nap!) Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20 9182318

A Tábor ismertetése
Az immár több mint tíz éve működő napközis focitáborunk nagyon népszerű a gyerekek körében, és évről évre növekszik a nálunk táborozó gyerekek létszáma. Táborunk célcsoportjának korosztálya a középső csoportos óvodásoktól az általános iskolás kor végéig terjed.

Fontos dolog, hogy bár focitáborainkban nagyon sok tehetséges gyerek megfordul, táborunk nem mesterképző, minden focizni szerető gyereket szeretettel várunk, és figyelünk is arra, hogy mindenki sikerélményben részesüljön, tehetségétől függetlenül. Ezt a dolgot nagyban segíti, hogy a foci alapvetően egy olyan sportág, amit az eltérő adottságú gyerekek is élvezetesen tudnak együtt játszani.   

A magas létszám, valamint az óvodás és iskolás gyerekek eltérő életkori sajátossága miatt a tábor elején a gyerekeket életkor szerint csoportokba osztjuk be. (Róka, Oroszlán, Párduc, Tigris, Farkas, Medve csoport.) A csoportok külön edzőket kapnak, programjaik is külön vannak szervezve. A csoportbeosztásoknál figyelembe vesszük, hogy az ismerősök, barátok, testvérek azonos csapatba kerüljenek.

Szervezett sport programok
Naponta három irányított sportfoglalkozás van a focitábor programjában.

Délelőttönként az adott korosztályoknak megfelelő tematikus edzéseket tartunk a gyerekeknek. Ezeken a foglalkozásokon a sportág technikai elemeit gyakoroljuk (labdavezetések, cselezések, átadások, átvételek, rúgások), valamint az általános mozgáskoordináció fejlesztés is napirendre kerül.

Kora délutánonként játékos technikai versenyeket rendezünk. A büntető rúgó, célba rúgó, cselező stb. versenyeket a gyerekek nagyon szeretik, és a versengés alatt észrevétlenül is fejlődnek képességeik.    

Délután rendezzük meg a várva várt foci bajnokságot. A sorsolási ceremónián a gyerekeket „kalapokból” sorsoljuk csapatokba, biztosítva az azonos erősségű ellenfeleket. A csapatnév választás után körmérkőzéssel kerül eldöntésre, hogy melyik csapat lesz az aznapi bajnok. A bajnokságokon egyéni különdíjakat is lehet szerezni. (Legszebb gól, legszebb csel, legjobb kapus stb.)

Pontverseny
Minden gyerek a szervezett sportprogramokon motivációs céllal pontot gyűjthet. A szerzett pontokat a tábori faliújságon tüntetjük fel.

Szabadidős programok
Amikor éppen nincsen irányított sportprogram, a gyerekeknek lehetőségük van az edzők felügyelete és részvétele mellett szabadon is játszani. A sportághoz kapcsolódó, de kevésbé fárasztó csocsó, focis kártya csere- bere mellett lehet ping-pongozni is. A kisebb korosztályoknak a Sporttelep új játszótere nyújt szórakozási lehetőséget.

Rossz idő esetén

Amennyiben esik az eső, vagy nagy meleg van, akkor a Sporttelep sátorral fedett (és hűthető) műfüves focipályáját használjuk, illetve egy közeli iskola tornatermébe is be tudunk menni.  


Külön programok
A hagyományos, nagy népszrűségnek örvendő pénteki Edző-Gyerek gálameccsek mellett az idei évben is készülünk meglepetés programmal a gyerekek részére. A programváltozás jogát fenntartjuk!


Tábori faliújság
A tábori faliújságon minden szükséges tudnivaló megtalálható. Ide írjuk ki, azt is, hogy melyik csoportnak mi lesz a heti programja.

Beérkezés
A beérkezés helye mindig a Sporttelep, ideje 7.30. – 8.30. között van. Megoldható a korábbi beérkezés is, de ez esetben ezt kérjük, külön jelezzék a táborvezető felé.

Távozás
A táborból való távozás mindig a Sporttelepről történik, ideje 16.00. – és 17.00. között van. A gyerekek elvitelének tényét a szülők az erre szolgáló nyomtatványon kell, hogy rögzítsék az edzők felé.

Ebéd
A csoportok minden nap a közeli Kolosy térre sétálnak le ebédelni, ahol kerthelyiségben, naptól védett asztaloknál háromfogásos gyerekbarát menüt kapunk.

Uzsonna
A gyerekek délután péksüteményt és gyümölcsöt kapnak.

Általános napirend
 Beérkezés/ szabadprogram (7.30. – 8.30.)
 Délelőtti tematikus edzés
 Szabadprogram
 Ebéd
 Kora délutáni technikai verseny
 Uzsonna
 Délutáni foci bajnokság
 Távozás / szabadprogram (16.00. – 17.00.)

Eredményhirdetés
Minden turnusnak péntek délután van az eredményhirdetése. Az edzők értékelik a gyerekek hetét, valamint kiosztásra kerülnek a megérdemelt díjak is. A kisebb korosztályoknál egyen díjazás van, tehát minden résztvevő megkapja nyakába a tábori aranyérmet. A nagyobb korosztályoknál már hirdetünk egyéni győztest is. Itt is mindenki kap érmet, de ezen felül a legtöbb pontot gyűjtő gyerek lesz a tábor bajnoka, aki egy különdíjban is részesül.  

Amit minden nap hozni kell
 Időjárásnak megfelelő öltözet
 Megjelölt kulacs, vagy műanyag üveg
 Sapka a nap ellen

Jelentkezés, beiratkozás és regisztráció
A tábor egyes turnusaira csak ONLINE lehet jelentkezni. 
Előleget nem kérünk, a beiratkozás és a befizetés mindig hétfőn reggel készpénzben a Sporttelepen történik. (7.30. – 8.30. óra között).
Kivételt képez, ha valaki öt vagy több turnusra adja le előzetes regisztrációját. Ebben az esetben csak 10.000 Ft/turnus foglaló befizetésével lehetséges a foglalás. Öt vagy több turnus online regisztrációja után keressék Markóczy Csaba klubigazgatót (06 70 548 8985). Foglaló fizetése nélkül az öt vagy több turnus regisztrációi törlésre kerülnek.


FONTOS!!! Táborunk jellemzője, hogy megértjük a családok programjainak hirtelen változását is, ezért korlátozott számban, előjelentkezés nélkül, a hétfőn „váratlanul beeső” gyerekeket is tudjuk fogadni. Kivételt képez az az eset, amikor az előjelentkezők száma eléri a tábor befogadókképességét, de ezt a honlapon előre jelezzük. 

További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésünkre az alábbi elérhetőségeinken:  
Markóczy Csaba 06(70)548-89-85

Szeltner Norbert 06(20)918-23-18


Adatlap és szülői nyilatkozat a táborozáshoz (letöltés)


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz