Napközis Focitábor - II. Kerület UFC

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nyári táborok

NAPKÖZIS FOCITÁBOR - 2019


Online jelentkezés itt


A II. Kerület Utánpótlás Futball Club idén nyáron is sok szeretettel várja napközis focitáborának 9 turnusába - előképzettségtől függetlenül - azokat az 5-14 éves fiúkat és lányokat, akik szeretnék jó hangulatban, egy jó közösségben, a foci köré épülő programokkal eltölteni a nyári szünidőt!

Helyszín: II. Kerület UFC Sporttelep
(Bp., II., Kolozsvári Tamás u. 11.)

Megközelíthetõ: 6, 29, 65, 86, 111, 160, 165, 260-as buszokkal, vagy 17-es villamossal, vagy HÉV-vel (H5) a Kolosy térig, majd onnan gyalog. A sporttelep egy gyönyörû hegyoldalban, hatalmas zárt területen fekszik mûfüves foci-, tenisz-, és kosárlabda pályákkal.

Részvételi díj: 26.000.-Ft/fõ
Kedvezményes részvételi díj: 22.000.-Ft/fõ (azonos turnusba beiratkozó testvéreknek, a sporttelepünkön edző UFC-s játékosoknak és a második befizetett héttõl mindenkinek!)
Napi díj: 6.500.-Ft/fõ/nap
Kedvezményes napidíj: 5.500.-Ft/fõ/nap (azonos turnusba beiratkozó testvéreknek, UFC Sporttelepén edző igazolt játékosainak és a második befizetett héttõl mindenkinek!)

Az első ÖT turnusban - a jelentkezők nagy száma miatt - csak egész hétre tudunk gyerekeket fogadni!


Turnusok:
I. június 17-21.
BETELT! (Táborvezető: Huczik Norbert 06/20-211-1424)

II. június 24-28. BETELT! (Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20-918-2318)

III. július 1-5. BETELT! (Táborvezető: Huczik Norbert 06/20-211-1424)
IV. július 8-12. BETELT! 
(Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20-918-2318)

V. július 15-19. BETELT! (Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20-918-2318)

VI. július 22-26. (Táborvezető: Huczik Norbert 06/20-211-1424)

VII. júl. 29. - aug. 2. (Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20-918-2318)

VIII. augusztus 5-9. (Táborvezető: Huczik Norbert 06/20-211-1424)

IX. augusztus 12-16. (Táborvezető: Szeltner Norbert 06/20-918-2318)

A Tábor ismertetése
Az immár több mint tíz éve működő napközis focitáborunk nagyon népszerű a gyerekek körében, és évről évre növekszik a nálunk táborozó gyerekek létszáma. Táborunk célcsoportjának korosztálya a középső csoportos óvodásoktól az általános iskolás kor végéig terjed.

Fontos dolog, hogy bár focitáborainkban nagyon sok tehetséges gyerek megfordul, táborunk nem mesterképző, minden focizni szerető gyereket szeretettel várunk, és figyelünk is arra, hogy mindenki sikerélményben részesüljön, tehetségétől függetlenül. Ezt a dolgot nagyban segíti, hogy a foci alapvetően egy olyan sportág, amit az eltérő adottságú gyerekek is élvezetesen tudnak együtt játszani.   

A magas létszám, valamint az óvodás és iskolás gyerekek eltérő életkori sajátossága miatt a tábor elején a gyerekeket életkor szerint csoportokba osztjuk be. (Róka, Oroszlán, Párduc, Tigris, Farkas csoport.) A csoportok külön edzőket kapnak, programjaik is külön vannak szervezve. A csoportbeosztásoknál figyelembe vesszük, hogy az ismerősök, barátok, testvérek azonos csapatba kerüljenek.

Szervezett sport programok
Naponta három irányított sportfoglalkozás van a focitábor programjában.

Délelőttönként az adott korosztályoknak megfelelő tematikus edzéseket tartunk a gyerekeknek. Ezeken a foglalkozásokon a sportág technikai elemeit gyakoroljuk (labdavezetések, cselezések, átadások, átvételek, rúgások), valamint az általános mozgáskoordináció fejlesztés is napirendre kerül.

Kora délutánonként játékos technikai versenyeket rendezünk. A büntető rúgó, célba rúgó, cselező stb. versenyeket a gyerekek nagyon szeretik, és a versengés alatt észrevétlenül is fejlődnek képességeik.    

Délután rendezzük meg a várva várt foci bajnokságot. A sorsolási ceremónián a gyerekeket „kalapokból” sorsoljuk csapatokba, biztosítva az azonos erősségű ellenfeleket. A csapatnév választás után körmérkőzéssel kerül eldöntésre, hogy melyik csapat lesz az aznapi bajnok. A bajnokságokon egyéni különdíjakat is lehet szerezni. (Legszebb gól, legszebb csel, legjobb kapus stb.)

Pontverseny
Minden gyerek a szervezett sportprogramokon motivációs céllal pontot gyűjthet. A szerzett pontokat a tábori faliújságon tüntetjük fel.

Szabadidős programok
Amikor éppen nincsen irányított sportprogram, a gyerekeknek lehetőségük van az edzők felügyelete és részvétele mellett szabadon is játszani. A sportághoz kapcsolódó, de kevésbé fárasztó csocsó, gombfoci, focis kártya csere- bere mellett lehet ping-pongozni és kosarazni is. A kisebb korosztályokat elvisszük a közeli árnyékos játszótérre.

Külön programok
Minden csoportunk a héten egyszer moziba is elmegy. Ennek a programnak az idejét próbáljuk esős napra, vagy nagy hőség esetére időzíteni A hagyományos, nagy népszrűségnek örvendő pénteki Edző-Gyerek gálameccsek mellett az idei évben interkatív bohóc show-val is meglepjük a gyerekeket. A programváltozás jogát fenntartjuk!


Tábori faliújság
A tábori faliújságon minden szükséges tudnivaló megtalálható. Ide írjuk ki, azt is, hogy melyik csoportnak mi lesz a heti programja.

Beérkezés
A beérkezés helye mindig a Sporttelep, ideje 7.30. – 8.30. között van. Megoldható a korábbi beérkezés is, de ez esetben ezt kérjük, külön jelezzék a táborvezető felé.

Távozás
A táborból való távozás mindig a Sporttelepről történik, ideje 16.00. – és 17.00. között van. A gyerekek elvitelének tényét a szülők az erre szolgáló nyomtatványon kell, hogy rögzítsék az edzők felé.

Ebéd
A csoportok minden nap a közeli Kolosy térre sétálnak le ebédelni, ahol naptól védett asztaloknál háromfogásos gyerekbarát menüt kapunk.

Uzsonna
A gyerekek délután péksüteményt és gyümölcsöt kapnak.

Általános napirend
 Beérkezés/ szabadprogram (7.30. – 8.30.)
 Délelőtti tematikus edzés
 Szabadprogram
 Ebéd
 Kora délutáni technikai verseny
 Uzsonna
 Délutáni foci bajnokság
 Távozás / szabadprogram (16.00. – 17.00.)

Eredményhirdetés
Minden turnusnak péntek délután van az eredményhirdetése. Az edzők értékelik a gyerekek hetét, valamint kiosztásra kerülnek a megérdemelt díjak is. A kisebb korosztályoknál egyen díjazás van, tehát minden résztvevő megkapja nyakába a tábori aranyérmet. A nagyobb korosztályoknál már hirdetünk egyéni győztest is. Itt is mindenki kap érmet, de ezen felül a legtöbb pontot gyűjtő gyerek lesz a tábor bajnoka, aki egy különdíjban is részesül.  

Amit minden nap hozni kell
 Időjárásnak megfelelő öltözet
 Váltócipő (ne csak foci cipője legyen a gyereknek)
 Megjelölt kulacs, vagy műanyag üveg
 Sapka a nap ellen

Jelentkezés, beiratkozás és regisztráció
A tábor egyes turnusaira csak ONLINE lehet jelentkezni. Kérjük, hogy ezen szándékukat legalább egy héttel korábban jelezzék felénk csakúgy, mint az esetleges lemondást is.
Előleget nem kérünk, a beiratkozás és a befizetés mindig hétfőn reggel van a Sporttelepen. (7.30. – 8.30.)
FONTOS!!! Táborunk jellemzője, hogy megértjük a családok programjainak hirtelen változását is, ezért korlátozott számban, előjelentkezés nélkül, a hétfőn „váratlanul beeső” gyerekeket is tudjuk fogadni. Kivételt képez az az eset, amikor az előjelentkezők száma eléri a tábor befogadókképességét, de ezt a honlapon előre jelezzük. 


Elérhetőségeink:  
06(70)548-89-85 vagy 06(20)211-14-24 vagy 06(20)918-23-18


Adatlap és szülői nyilatkozat a táborozáshoz (letöltés)


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz