Napközis Focitábor - II. Kerület UFC

Tartalomhoz ugrás

NAPKÖZIS FOCITÁBOR - 2024


ONLINE JelentkezésA II. Kerület UFC idén is megszervezi a nagy hagyományokkal rendelkező napközis focitáborát, mely egész nyáron várja - előképzettségtől függetlenül – azokat a 2019-2010 között született fiúkat és lányokat, akik szeretnék jó hangulatban, barátságos környezetben, a foci köré épülő programokkal eltölteni a nyári heteket!


Korosztály: 2010 és 2019 között születettek

Helyszín: II. Kerület UFC pálya (Panoráma Sportközpont, Bp., II., Kolozsvári Tamás u. 11.) A szabadtéri és fedett, mûfüves pályákkal rendelkező sporttelepünk egy gyönyörû hegyoldalban, hatalmas zárt területen fekszik.  

Heti turnus kedvezményes díja: 36.000.-Ft
 • azonos turnusba beiratkozó testvéreknek
 • a harmadik befizetett héttõl mindenkinek

Heti turnus alap díja: 40.000.-Ft/turnus
Napi díjak: 9.000.-Ft (kedvezményes) / 10.000.-Ft (alap)

Jelentkezés (regisztráció): Csak online lehetséges!!!
Befizetés: Az adott turnus hétfő reggelén a Sporttelepen. (7.30. – 8.30. óra között).  Fizetni csak készpénzzel lehet.  A hétfői beiratkozáshoz a kitöltött ADATLAP is szükséges.
Érdeklődni lehet: Markóczy Csaba 06(70)548-89-85

Az első ÖT turnusban - a jelentkezők nagy száma miatt - csak egész hétre tudunk gyerekeket fogadni!

Ha valaki öt vagy több turnusra adja le előzetes regisztrációját, akkor csak 10.000 Ft/turnus foglaló befizetésével lehetséges a foglalás. Öt vagy több turnus online regisztrációja után keressék Markóczy Csaba klubigazgatót (06 70 548 8985). Foglaló fizetése nélkül az öt vagy több turnus regisztrációi törlésre kerülnek.

Az előjelentkezés nélküli, hétfőn „váratlanul beeső” gyerekeket abban az esetben tudjuk fogadni, ha az előjelentkezéssel nem telt még be az adott turnus. (Ezt a honlapon előre jelezzük.)

Turnusok 2024-ben:

I. június 24-28.  BETELT! Táborvezető: Ritz Balázs 06(30)382-3298
II. július 1-5. BETELT! Táborvezető: Boros Ádám 06(70)773-9973
III. július 8-12.  Táborvezető: Boros Ádám 06(70)773-9973
IV. július 15-19.  Táborvezető: Ritz Balázs 06(30)382-3298
V. július 22-26.  Táborvezető: Ritz Balázs 06(30)382-3298
VI. júl. 29- aug. 2.  Táborvezető: Ritz Balázs 06(30)382-3298
VII. augusztus 5-9. Táborvezető: Ritz Balázs 06(30)382-3298
VIII. augusztus 12-16.  Táborvezető: Ritz Balázs 06(30)382-3298
IX. augusztus 21-23. (CSAK 3 NAP!!!)  Táborvezető: Boros Ádám 06(70)773-9973

A betelt turnusok esetében kérjük emailben ( iroda@keruletufc.hu ) érdeklődjön az esetleges szabad helyekről.

Adatlap a táborozáshoz (letöltés) (eredetiben szükséges leadni a turnus első napján reggel!)

A Tábor ismertetése
Fontos dolog, hogy bár nyaranta nagyon sok ügyes gyerek megfordul nálunk, és ilyenkor sok tehetséges gyereket választunk ki az UFC korosztályos csapataiba, táborunk nem mesterképző, minden focizni szerető gyereket szeretettel várunk, és figyelünk is arra, hogy mindenki sikerélményben részesüljön, tehetségétől függetlenül. Ezt a dolgot nagyban segíti, hogy a foci alapvetően egy olyan sportág, amit az eltérő adottságú gyerekek is élvezetesen tudnak együtt játszani. Az eltérő életkori sajátosságok miatt a tábor elején a gyerekeket életkor szerint csoportokba osztjuk be. (Róka, Oroszlán, Párduc, Tigris, Farkas, Medve csoport.) A csoportok külön edzőket kapnak, programjaik is külön vannak szervezve. A csoportbeosztásoknál figyelembe vesszük, hogy az ismerősök, barátok, testvérek azonos csapatba kerüljenek.

Szervezett sport programok
Naponta három irányított sportfoglalkozás van a focitábor programjában.

Délelőttönként az adott korosztályoknak megfelelő tematikus edzéseket tartunk a gyerekeknek. Ezeken a foglalkozásokon a sportág technikai elemeit gyakoroljuk (labdavezetések, cselezések, átadások, átvételek, rúgások), valamint az általános mozgáskoordináció fejlesztés is napirendre kerül.

Kora délutánonként játékos technikai versenyeket rendezünk. A büntető rúgó, célba rúgó, cselező stb. versenyeket a gyerekek nagyon szeretik, és a versengés alatt észrevétlenül is fejlődnek képességeik.    

Délután rendezzük meg a várva várt foci bajnokságot. A sorsolási ceremónián a gyerekeket „kalapokból” sorsoljuk csapatokba, biztosítva az azonos erősségű ellenfeleket. A csapatnév választás után körmérkőzéssel kerül eldöntésre, hogy melyik csapat lesz az aznapi bajnok. A bajnokságokon egyéni különdíjakat is lehet szerezni. (Legszebb gól, legszebb csel, legjobb kapus stb.)

Pontverseny
Minden gyerek a szervezett sportprogramokon motivációs céllal pontot gyűjthet. A szerzett pontokat a tábori faliújságon tüntetjük fel.

Szabadidős programok
Amikor éppen nincsen irányított sportprogram, a gyerekeknek lehetőségük van az edzők felügyelete és részvétele mellett szabadon is játszani. A sportághoz kapcsolódó, de kevésbé fárasztó csocsó, focis kártya csere- bere mellett lehet ping-pongozni is. A kisebb korosztályoknak a Sporttelep új játszótere nyújt szórakozási lehetőséget.

Rossz idő esetén
Amennyiben esik az eső, vagy nagy meleg van, akkor a Sporttelep sátorral fedett (és hűthető) műfüves focipályáját használjuk, illetve egy közeli iskola tornatermébe is be tudunk menni.  

Külön programok
A hagyományos, nagy népszerűségnek örvendő pénteki Edző-Gyerek gálameccsek mellett az idei évben is lesznek extra események. A kisebb életkorú csoportokhoz a sporttelepre jön a program, a nagyobb életkorú csoportoknak táboron kívüli programok is lesznek.  

Tábori faliújság
A tábori faliújságon minden szükséges tudnivaló megtalálható. Ide írjuk ki, azt is, hogy melyik csoportnak mi lesz a heti programja.

Beérkezés
A beérkezés helye mindig a Sporttelep, ideje 7.30. – 8.30. között van. Megoldható a korábbi beérkezés is, de ez esetben ezt kérjük, külön jelezzék a táborvezető felé.

Távozás
A szervezett tábori programok 16 órakor végződnek. A táborból való távozás mindig a Sporttelepről történik, ideje 16.00. – és 17.00. között van. A gyerekek elvitelének tényét a szülők az erre szolgáló nyomtatványon kell, hogy rögzítsék az edzők felé.

Ebéd
A csoportok minden nap a közeli Kolosy térre sétálnak le ebédelni, ahol kerthelyiségben, naptól védett asztaloknál kétfogásos gyerekbarát menüt kapunk.

Uzsonna
A gyerekek délután péksüteményt és gyümölcsöt kapnak.

Általános napirend
 • Beérkezés/ szabadprogram (7.30. – 8.30.)
 • Délelőtti tematikus edzés
 • Szabadprogram
 • Ebéd
 • Kora délutáni technikai verseny
 • Uzsonna
 • Délutáni foci bajnokság
 • Távozás / szabadprogram (16.00. – 17.00.)

Eredményhirdetés
Minden turnusnak péntek délután van az eredményhirdetése. Az edzők értékelik a gyerekek hetét, valamint kiosztásra kerülnek a megérdemelt díjak is. A kisebb korosztályoknál egyen díjazás van, tehát minden résztvevő megkapja nyakába a tábori aranyérmet. A nagyobb korosztályoknál már hirdetünk egyéni győztest is. Itt is mindenki kap érmet, de ezen felül a legtöbb pontot gyűjtő gyerek lesz a tábor bajnoka, aki egy különdíjban is részesül.  

Amit minden nap hozni kell
 • Időjárásnak megfelelő öltözet
 • Megjelölt kulacs, vagy műanyag üveg
 • Sapka a nap ellen

További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésünkre az alábbi elérhetőségeinken:  
Markóczy Csaba 06(70)548-89-85
Szeltner Norbert 06(20)918-23-18


Adatlap a táborozáshoz (letöltés) (eredetiben szükséges leadni a turnus első napján reggel!)
Vissza a tartalomhoz