Támogatás - II. Kerület UFC

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

TÁMOGATÁS


A sporttal összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2010. évi LXXXIII. törvény elfogadásával a 2010. május közepén megalakult új Országgyűlés megalapozta a magyar sportfinanszírozás rendszerének átalakítását, megújítását, megnyitva ezzel új, az elmúlt évtizedekben kiaknázatlan források bevonásának lehetőségét a magyar sport fejlesztése érdekében. A törvény elfogadásával a látvány-csapatsportot (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong) támogató adózó az Ellenőrző Szervezet – a Nemzeti Sport Intézet – által kiállított támogatási igazolásban szereplő összegig társasági adókedvezményt, illetve illetékkedvezményt vehet igénybe.

Klubunk, a II. Kerület UFC is támogatható sportszervezet! Amennyiben az Ön cége is szívesen támogatná társasági adójából az egyesületünkben sportoló gyerekeket kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük.

Felhasználói nyilatkozat minta szülők részére innen letölthető

TAO 2012/2013 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat, pénzügyi beszámoló)

TAO 2013/2014 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat, szakmai beszámoló, pénzügyi elszámolás)

TAO 2014/2015 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat, szakmai beszámoló, pénzügyi elszámolás)


TAO 2015/2016 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat, elektronikus elszámolás)


TAO 2016/2017 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat, módosított program és jóváhagyó határozat, elektronikus elszámolás)

TAO 2017/2018 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat, módosított jóváhagyó határozat, elektronikus záró-elszámolás)


TAO 2018/2019 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat, módosított program és jóváhagyó határozat)


TAO 2019/2020 (sportfejlesztési program, jóváhagyó határozat)

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz