Ntjel - II. Kerület UFC

Tartalomhoz ugrás

Jelentkezés a Napközis Focitáborba (2024)

Tisztelt Szülők!

A jelentkezési űrlap kitöltésével Önök egyszerűen regisztrálhatják gyermeküket az UFC 2024. évi Napközis Focitáborába.

Néhány tudnivaló:
1. Egy adott turnusra addig lehet jelentkezni, amíg az az űrlapban kiválasztható. Ha egy turnus betelt és már nem tudunk újabb jelentkezőket fogadni, akkor a turnust kivesszük a listából.
2. A regisztáció elfogadásáról egy visszaigazoló emailt küldünk a megadott email címre.
3. Kérjük, hogy az itt letölthető szülői nyilatkozatot kinyomtatva és kitöltve hozzák magukkal a turnus első napján. (A nyilatkozat kitöltésére a helyszínen is van lehetőség.)
4. A szülői nyilatkozaton a dátum nem lehet 3 napnál régebbi, mint a turnus első napja. Több turnusba történő jelentkezés esetén újabb nyilatkozat kitöltése és leadása szükséges.
5. A gyerekeket életkor, óvodájuk/iskolájuk, illetve a szülők esetleges kérése (megjegyzés rovat az űrlapon) alapján osztjuk csoportokba.
6. Lemondást emailben ( iroda@keruletufc.hu ) vagy telefonon tudják megtenni.


II. Kerület UFC
06(70)548-89-85 Markóczy Csaba
06(20)918-23-18 Szeltner Norbert
 

A táborba történő regisztráció elküldésének nem feltétele Google fiók megléte, vagy az abba történő bejelentkezés. Regisztrálni bármilyen email címmel lehet!
Az űrlap kitöltése után a "KÜLDÉS" gombra kattintást követően a rendszer ellenőrzést kérhet, mely az oldal tetején jelenik meg, ezért oda kell görgetni és elvégezni az azonosítást (miszerint a kitöltő nem robot)!


Vissza a tartalomhoz